samen een eigen koers

bij adnew aan boord

een andere koers

bij adnew aan boord

Een passie voor groei en ontwikkeling

van individuen en teams

Adnew is een jong, dynamisch bedrijf en we zijn er voor individuen en voor teams. Het is ontstaan door onze passie voor mensen, groei en ontwikkeling met een positieve kijk op de dingen en onze passie voor water. De centrale vraag is steeds: hoe kan het leven makkelijker, leuker en met minder energie binnen je mogelijkheden?

Dat realiseren wij op verschillende manieren:

Adnew aan Boord
Bij Adnew aan boord nemen wij je mee op ons zeewaardig jacht. In kleine teams (6-8p) beleef je een unieke luxe ervaring op het water. Het nuttige kan met het aangename afgewisseld worden. Van teamoverleg aan boord tot een prachtige beleveniswandeling in één van de oud Hollandse plaatsen langs de voormalige Zuiderzee.

Adnew in de Kas

Adnew in de Kas is gericht op persoonlijke ontwikkeling en ontwikkeling met je team. Wij coachen en trainen vanuit onze kas in Apeldoorn, maar dit kan ook bij jou op locatie en in verschillende vormen. Daarbij gebruiken we methodieken zoals TA, Enneagram en NLP. Dus wil je positief vooruit met je team en ben je benieuwd wat we voor jou en je team kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

De kracht van Adnew aan Boord en Adnew in de Kas zit in de unieke mogelijkheden die deze samenwerking biedt.

meer met minder moeite

praktische handvatten en trossen los

“Een zeeman is een kunstenaar wiens medium de wind is.” – Webb Chiles

kapitein en eigenaar

Miquel Stoffer (43)

Op het water ben ik meer in mijn element dan op land. Op twaalfjarige leeftijd ben ik begonnen aan mijn maritieme loopbaan. Na het afronden van de Zeevaartschool in Amsterdam en Maritiem college in IJmuiden ben ik gaan werken als onderofficier voor de koninklijke Marechaussee. Na een fascinerende periode die mij op veel fronten heeft gevormd ben ik voor een aantal jaar als kapitein/operationeel manager aan boord van een kustvaartschip in Ghana aan de slag gegaan.

De totale combinatie van kennis, vaardigheden en attitude maken het verschil om een goed kapitein te zijn. Je moet de volgende competenties bezitten: grote mate van verantwoordelijkheid voelen, een praktische teamgerichte instelling bezitten, leidinggevende capaciteiten als manager van het schip hebben en een actieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de bemanning en over het vermogen beschikken om onder alle omstandigheden het overzicht te bewaren.

Deze eigenschappen heb ik de laatste 20 jaar kunnen toepassen en verder ontwikkeld in verschillende leidinggevende functies bij drie verschillende internationale toonaangevende marktleiders binnen de maritieme industrie. Na vele jaren vooral op een internationale toneel bezig te zijn geweest wil ik mijn kennis en kunde inzetten om jullie aan boord een ervaring mee te geven die blijvend is.

eigenaar en coach

Wenda Talen (46)

Als dochter uit een ondernemersgezin heb ik altijd interesse gehad in mensen en aandacht voor hoe je activiteiten effectiever en makkelijker kunt inrichten. Dus meer plezier met minder moeite. Ik startte in de sales binnen verschillende commerciële organisaties. Vanaf 2014 begon ik mij meer en meer te ontwikkelen in coaching en training die ik destijds deels toepaste in mijn rol als uiteindelijk adviseur.

In 2021 begon het ondernemerschap te kriebelen en kwam de omslag. Als ondernemer startte ik Adnew in de kas. Samen met mijn partner Miquel ben ik eigenaar bij Adnew aan boord. Focus op met minder moeite en meer plezier om mensen een fantastische ervaring te geven op het water.

De roots en passie van vroeger waarin ik op mijn 18e al mijn vaarbewijs haalde zodat niet ik maar ook mijn vader kon waterskiën op ons motorschip en de passie voor plezier en water naast mijn interesse voor persoonlijke ontwikkeling en professionele communicatie zet ik graag in aan boord om alles voor jullie uit de kast te halen voor een geweldige ervaring aan boord.

Boek je arrangement

Bij adnew aan boord

Arrangementen

Ontdek de verschillende arrangementen.

Over ADNEW

Ontdek wie wij zijn.